Bedste Abilica Sandsækhandsker: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Sandsæk.dk » Alle guides » Sandsækhandsker » Abilica Sandsækhandsker

Du er landet på Sandsæk.dk, det helt rigtige sted at finde Abilica sandsækhandsker. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Abilica sandsækhandsker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Abilica FlexiBag boksesæk + sandsækhandsker Small

1: Abilica FlexiBag boksesæk + sandsækhandsker Small

Tilbud: Kun 1400.00 1195.00 hos Abilica Online. Spar 205 kr. / 14 %

Boksesækken har en højde 100 cm, en diameter på 35 cm og vægt fra 22 kg. Det unikke ved denne boksesæk er at du selv kan variere vægten! Vægten på sækken er umiddelbart 22 kg. Boksesækken har en indbygget cylinder for at kunne øge vægten helt op til 40 kg… læs mere hos Abilica Online >>

Dyreste Abilica Sandsækhandsker på listen er Abilica FlexiBag boksesæk + sandsækhandsker Small fra Abilica Online med en pris på 1195.00. Billigste udvalgte Sandsækhandsker er Abilica FlexiBag boksesæk + sandsækhandsker Small som du kan købe for 1195.00 hos Abilica Online. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Abilica Sandsækhandsker vi har fundet koster i gennemsnit 1195 kr.
Ovenstående Abilica Sandsækhandsker data og priser er hentet fra 1 butikker (Abilica Online). Alle Abilica Sandsækhandsker tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sandsækhandsker guides:

Fandt du ikke det rigtige Sandsækhandsker blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sandsækhandsker:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Sandsæk.dk